Hlavní obsah
Článek

Jak tohle chtějí zvládnout, jsme opravdu zvědaví. Muzikálová zpěvačka a herečka Michaela Tomešová (32) (například seriál Ulice) se s manželem Romanem těší na druhé dítě, jejich prvnímu synovi Kristiánovi je třináct měsíců. A oba manželé hodlají ještě v létě zkoušet muzikál Vlasy v divadle Kalich, odkud už Míša asi pojede rovnou do porodnice.

"Choreografie už dělat nebudu a premiéra je až v lednu, tak bych to ráda zvládla. Vidím to tak, že se spíš na ty zkoušky budu chodit koukat, odzpívám si to a možná trochu přispěju do činoher," řekla nám Míša, která je v pátém měsíci. Druhý potomek má přijít na svět právě v době zkoušek Vlasů. "Zatím jsem přibrala sedm kilo, na rozdíl od prvního těhotenství mám kila spíš na zadku než na bříšku," svěřila.

Jak ale chtějí zvládnout dvě maličké děti a náročnou práci? "Hlídají nám sousedky, babičky, teta, kamarádky. Nebude to tak hrozné. Navíc Kristián už se dá dobře zvládnout. Už je docela samostatný. Vyhraje si sám, už mu dávám lžičku, ať sám jí, a zkoušíme i nočník. To se tedy někdy povede a někdy ne, ale věřím, že během léta to zvládneme," řekla nám Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám