Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muž, který v létě 2016 brutálně napadl Veroniku Zelníčkovou (24), zemřel. Zpěvačku a herečku, známou například z Ulice či Ordinace v růžové zahradě, celá situace velmi zaskočila. „Nikomu smrt nepřeji, ale když jsem se to dozvěděla, tak se mi značně ulevilo. Asi už se nebudu tolik bát. Přestože šel na osm let do vězení, měla jsem to stále v sobě," svěřila Super.cz Zelníčková s tím, že tomu stále nemůže uvěřit.

„Ulevilo se mi, samozřejmě, ale zatím to vím jen z médií, od policie mi nic nepřišlo," prozradila Veronika. Tu Waldemar Malík napadl v červenci 2016, když se chystala opustit zkušebnu své kapely Anacreon. Měl ji udeřit půllitrem do hlavy a poté na zemi škrtit. Ve chvíli, kdy se mu snažila bránit, ji začal opět mlátit lahvemi do hlavy, zpěvačka útočníka ale nakonec kousla a podařilo se jí uniknout.

Z brutálního napadení si Veronika nese šrámy dodnes, a to především na duši. „Bojuji se zády, mám s nimi od té doby problémy, ale je to také psychické. Člověk si dává pozor, večer se bojím, musím se držet lidí, sama nikam nechodím,“ dodala Zelníčková.

Útočníkovi Waldemaru Malíkovi v únoru loňského roku Krajský soud v Praze vyměřil osmiletý trest za mřížemi. Zpěvačka, známá například z muzikálu Mýdlový princ, se jeho návratu ale už bát nemusí.

Počátkem března letošního roku si měl odsouzený v plzeňské věznici Bory sáhnout na život. „Můžu potvrdit, že z centrální evidence obyvatel nám přišla informace, že Waldemar Malík zemřel. Informovala nás o tom plzeňská věznice,“ cituje Expres.cz starostu obce Malé Hradisko Mariana Fiedlera.

Reklama

Další články

Načítám