Hlavní obsah
Článek

Moderátor Krimi zpráv na Primě Michal Janotka si na přelomu února a března užíval na Srí Lance, kde zažil i horké chvilky při odletu kvůli občanským nepokojům. Teď vyrazil na za další exotikou - na Zanzibar.

"Jsem tu s Karolínou na osm dnů, Je tady krásně, počasí přeje, třicet stupňů, nádherný hotel, úžasní lidé,“ prozradil Janotka. Pro něj i jeho lásku je to prostě dovolená snů. „Takže tady maximální relax a odpočinek oproti Srí Lance, kde jsme cestovali a byla to aktivní a dobrodružná dovolená,“ říká reportér.

Zatímco Janotka předvádí svaly, jeho láska Karolína své dokonalé křivky. Světu ji představil poprvé loni v únoru, po měsících, kdy byl sám. Neplánuje po více než ročním vztahu zásnuby? „Je to na pořadu dne,“ směje se Janotka s tím, že víc zatím prozradit nechce.

Jisté tak je, že už o víkendu musí zpátky domů, kde na něj čekají Krimi zprávy. „Vracíme se v sobotu a od pondělí práce,“ dodal Janotka, který v minulosti žil s kolegyní Sandrou Parmovou. Z té už je dnes spokojená maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám