Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítel Khloe Kardashian (39) Tristan Thompson (27) se prý během sobotní návštěvy jednoho newyorského baru bavil tak dobře, až z toho kouká malér. Na videu, které natočila jiná návštěvnice podniku, má být americký basketbalista ve společnosti jisté barmanky, které se prý věnoval až příliš intenzivně.

Zahraniční média informují, že se Thompson v klubu bavil s přáteli, mezi nimiž byla i dlouhovlasá brunetka. Tu měl políbit. Na fotkách to tak vypadá, muž měl ale na hlavě kapuci, mohlo tak jít jen o důvěrnou konverzaci. Zdroj britského Daily Mailu má ale jasno: „Je mi líto Khloe, protože je těhotná a měla by to vědět. Ale na druhou stranu nechci, aby to věděla,“ říká. Zřejmě se stejnou ženou byl později viděn před hotelem.

Khloe je nejmladší ze slavného trojlístku Kardashianek a s Thompsonem čeká své první dítě (sportovec už má dítě ze vztahu s modelkou Jordan Craig; rozešli se ještě před narozením syna Prince). Starší sestry Kourtney (38) a Kim (37) mají každá po třech potomcích. Nejmladší Kylie Jenner (20) má dcerku, Kendall Jenner (22) se věnuje modelingové kariéře. Celá rodina včetně matky klanu Kris Jenner Thompsona přestala po zveřejnění snímků sledovat na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám