Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do Česka jezdí Hana Soukupová často za rodinou, oficiálně se zde česká topmodelka ale příliš často nevyskytuje. Zahájení druhého ročníku dobročinného projektu Pařížská dětem si ale rodačka z Karlových Varů nenechala ujít a ze svého domova, který s manželem založili na španělském ostrově Mallorca, přicestovala i s mladší dcerkou Ellou.

„Mně se tento projekt moc líbí. Líbí se mi, že vidím přesně, že ty peníze putují těmto konkrétním dětem. Jsem ráda, že můžu Báru podpořit,” svěřila se nám ve video rozhovoru Hanka, která s nadšením podporuje projekt Barbary Nesvadbové, které se daří získávat peníze na rehabilitace hendikepovaných dětí.

„Pro každého rodiče je to velmi těžké, když se jeho dítěti něco stane, ať už komplikace při porodu nebo nějaká nehoda. Může se to stát komukoli, a proto si musíme pomáhat,” říká hvězda světových přehlídkových mol.

Hana má v životě vše, o čem může žena snít - hvězdnou kariéru, milujícího manžela a dvě zdravé děti. Proto by to chtěla osudu vracet. „Teď, když jsem maminkou, tak si uvědomuju, co je to nejdůležitější,” říká Hana Soukupová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám