Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Půvab mladistvé a zdravé pleti. Pleťové masky představují potěšení z relaxace spojené s hloubkovým působením aktivních látek. Pokožce poskytují důkladnou hydrataci, zjemnění, dodávají jí potřebné živiny a vitaminy. Neváhejte a zvolte si tu nejvhodnější pro vás!

Sedmero masek s láskou namíchaných z bylinek, silic, olejů, mořských řas, čokolády a dalších a dalších přírodních laskomin… která pleť by si na nich nepošmákla!

1, 5, 7? Nebo 3? Jakou z nich nakrmíte pokožku vy?

1. Čokoláda

Maska jako stvořená pro čokoholiky a požitkáře! Lehká, hebká, krémová, euforická, vhodná pro každý typ pleti. Plná čokoládových antioxidantů, vitaminů a minerálů. Pleť dokonale osvěží, rozjasní, vyhladí a provoní čokoládou. Budete k sežrání!

2. Acai - červené víno

Životabudič pro ochablou, stárnoucí a unavenou pleť. Skvěle ale funguje i při akné. Pudrová maska (ředí se vodou), která svěže voní po ovoci a silou ovoce umí pěkně nabudit i pleť! Dodá jí lesk, vdechne život, stáhne póry a vyhladí různé defekty.

Foto: Cosmetics ATOK International s. r. o.
Probuďte svou pleť k životu!

3. Lecitin

Hutnější krémová maska, miláček mnoha našich zákazníků! Zejména těch se suchou a zralou pletí. Umí totiž pokožku do hloubky vyživit a „uzamknout“ v ní vlhkost. Je neutrální, super jemná a co je prima bonus – výborně funguje i jako mastný oční krém!

4. Mořské řasy

Maska, která pokožku napumpuje minerály, zpevní ji, hydratuje a oživí. Je plná delikates… mořských řas, přesličky, zeleného čaje, břečťanu, tužebníku a dalších a dalších. Zajásá hlavně pleť ochablá, stárnoucí a unavená.

5. Brusinka

Lehká, neutrální, pudrová, vysoce tonizační maska na bázi kaolinu. Díky ovocným kyselinám brusinky silně antioxidační, díky ovsu a allantoinu zároveň báječně zklidňující. Hodí se jak na mastnější pleť (redukuje maz), tak pro vitalizaci ochablé a zralé pleti.

6.Jojoba

Lehká, neutrální, krémová maska s vysoce zklidňujícími účinky. Její jemnost a péči si užije zejména problematická a citlivá pleť, ale její matně hedvábný finiš bude svědčit i mastnější pokožce.

7. Zlato-jantar (exkluzivní maska)

Královský „bonbonek“ nakonec! Tato maska gelové textury na olejové bázi je skutečným pokladem. Obsahuje ryzí 24karátové zlato, věhlasný baltský jantar, cenné přírodní extrakty a vzácné éterické oleje. Pokud pleti chcete dopřát dotek skutečného komfortu, pojďte do ní! Zaručeně pohladí a omladí!

Neváhejte a vyberte si pleťovou masku podle své pleti a nálady - letní dny jsou za dveřmi!

Další články

Načítám