Hlavní obsah
Článek

Slovenská porotkyně SuperStar Katarína Knechtová (37) se v pondělí omluvila za to, že ponížila jednoho z účastníků soutěže Tomáše Křižku. O tom prohlásila, že zpívá bez citu, a proto asi nebude dobrý v posteli.

Slovenská porotkyně se Křižkovi omluvila už v televizním přenosu, ale Nova uvedenou část neodvysílala, protože se jí do pořadu nevešla „z dramaturgických důvodů“. Na vystřihnutou část SuperStar se nyní podívejte ve videu.

Nešťastný výrok Kataríny Knechtové se snažil vysvětlit i další porotce Pavol Habera (61). „Nebyla to vlastně urážka, bylo to takové vtipné hodnocení,“ snažil se Tomáše uchlácholit Habera s tím, že víc mu říct nestihli.

Tomáš totiž ihned po ostrém hodnocení opustil místnost. Až poté mu Habera konečně mohl říct, proč se mu jeho pěvecký výkon nelíbil (podle něj zpívá falešně) a Knechtová se konečně dostala k omluvě. Tu ale diváci v televizi neslyšeli, a tak Katarínu ostře kritizovali.

„V žádném případě jsem tě nechtěla urazit, byla to metaforicky podaná zpráva, že mám jednoduše pocit, že nemáš cit,“ omlouvala se Katarína Tomášovi. Ten prý její slova nevnímal jako urážku, ač to tak na první pohled vypadalo.

Reklama

Další články

Načítám