Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dá se jen těžko uvěřit tomu, že je Zuzana Stráská v pátém měsíci těhotenství. Bříško se jí sice lehce vyklenulo a topmodelka musí knoflíky svých přiléhavých kalhot zapínat za pomoci gumičky, ale že je za půlkou těhotenství, by tipoval jen málokdo.

„Jsou to asi dva dny, kdy mi bříško vyskočilo do šířky,” radovala se sympatická blondýnka. „Už mě to trošku znervózňovalo, protože mi každý říkal, že to na mně nejde vidět,” řekla Zuzana na castingu soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, pořádaném její domovskou agenturou.

Zuzana a její snoubenec Matyáš si nechali prozradit pohlaví miminka. „Prozradím to, není to nic tajného a mám z toho velkou radost. Bude to holčička,” radovala se Zuzka a jedním dechem dodala: „Je to takové něžnější a milejší.“ Stráská měla vymyšlené jméno pro kluka - Max. Nad variantou jména pro holčičku se ale musí s partnerem ještě zamyslet.

Ambasadorka soutěže minulého a předminulého ročníku přišla na pražský casting podpořit svou nástupkyni Denisu Hromkovičovou Dvořákovou. Sama Zuzka se s prací modelky neloučí. „Angažuji se i mimo modeling a pracuji v módním časopise. Zrovna dnes se mě můj booker ptal, jak velké mám bříško, jestli by to nebylo na těhotenskou módu. To můžou být zajímavé práce, ale musím se přiznat, že se bojím létat,” krčí rameny Zuzana.

Reklama

Další články

Načítám