Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už skoro pět let trvá vztah mezi hercem Adrienem Brodym (44) a ruskou modelkou Larou Lieto (24) a jejich vzájemné pohledy jsou stále plné lásky. Držitel Oscara za film Pianista tak má důvod vypadat šťastně a spokojeně.

Kdo možná nebude až tak spokojený, jsou jeho fanoušci. Brody před časem oznámil, že se chce více než na herectví soustředit na producentskou činnost. „Z herectví se tak nějak stahuji, posledních pět let jsem hodně pracoval. Teď se chci zaměřit na pár věcí, které produkuji. Je to zajímavá doba,“ řekl pro The Hollywood Reporter. Jeho filmografie se za posledních pět let rozšířila o 16 titulů (i se seriály a krátkými filmy) včetně populárních Peaky Blinders nebo snímku Emperor, který teprve bude mít premiéru.

Zatímco seznam jeho pracovních aktivit je dlouhý a veřejný, z hercova soukromí toho není moc známo. Snad jen vztahy s herečkami Elsou Pataky, Monet Mazur a údajně také s January Jones.

Reklama

Další články

Načítám