Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Romana Jákl Vítová je čtyři měsíce po druhém porodu štíhlejší než kdykoli předtím. "Je to pravda. Přibrala jsem patnáct kilo a zhubla sedmnáct," řekla Super.cz Romana, která je svojí postavou maximálně spokojená. Také se při hubnutí pořádně zapotila.

"Nejprve šla kila dolů sama. Zvlášť ve druhém měsíci, když jsem měla sice dost mléka, ale bylo řídké, takže jsem musela kojit každé dvě hodiny," vysvětlovala. No a ve třetím měsíci už jsem mohla zase začít cvičit, což dělám večer nebo v noci, protože jinak by se o naše dvě holky nezvládla postarat," upřesnila.

Romana by se nebránila ani třetímu těhotenství, ale nikoli proto, aby manželovi Petrovi Jáklovi konečně porodila syna. "Oba jsem spokojení, že máme holčičky, Petr snad ještě víc. Takže kdyby přišla řeč na další dítě, vůbec by nám nevadilo, kdybychom měli doma tři sestry jako od Čechova," usmívala se Romana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám