Hlavní obsah
Článek

Byly doby, kdy jsme se se zpěvačkou Elis Mrázovou bavili pomalu jenom o dietách. Mladá dáma, která v roce 2014 získala Českého slavíka v kategorii Objev roku, pořád řešila svoji postavu krev a mlíko, hubla a nehubla s výživovou poradkyní, chodila a nechodila do fitka a tak dále. V jejím případě šlo ale i o spokojenost s vlastním životem.

Teď už Eliška diety a hubnutí rozhodně nemá na prvním místě. Začalo se jí totiž doopravdy dařit jak v soukromí, tak v práci, v muzice našla samu sebe. Na tohle téma jsme si povídali na semifinále soutěže Dívka roku. Elis buse vystupovat snad i na finále 7. května v Divadle pod Palmovkou, pokud nebude mít povinnosti v zahraničí.

"Cestuju po světě a skládám s hudebními producenty. Jednali jsme a jednáme s několika hudebními vydavatelstvími, protože se jim začala líbit i moje hudba, takže jsme teď primárně řešili mne jako skladatelku," řekla Super.cz. "Už jsem podepsala v Americe i smlouvu a ve volném čase neustále skládám, i několika talentovaným lidem v Česku vyjde písnička právě ode mě," dodala.

Nezapomíná ani na sebe. "Čeká mě pár velkých věcí, o kterých zatím nemůžu moc mluvit. Snad jen prozradím, že jde i o velké vystoupení v Anglii, které má spojitost s Beatles," naznačila Elis a my se smáli, že lennonky, které má na očích, už to trochu předznamenávají.

Reklama

Další články

Načítám