Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době modelka Simona Krainová (51) ukazovala prsa na veřejnosti častěji, než ve vlastním kalendáři. Je to opravdu jen smůla na šaty nebo záměr? "Schválně to určitě nebylo, ale když už se to tak medializovalo, tak bych chtěla i poděkovat. O kom se hodně píše, ten má víc pracovních nabídek," řekla Super.cz Simona.

Krainová prý váhala, zda se svléknout i do svého kalendáře. "Hodně jsem o tom přemýšlela. Nechtěli jsme vytvořit prvoplánově model dobrý den, prsa ven," vysvětlovala. Modelka šokovala, když moderovala soutěž mladých krásek a přitáhla na sebe největší pozornost díky úplně průsvitným šatům z dílny Karla Lagerfelda.

"Když jsem si je zkoušela v kabince, tak to tak nevypadalo. Ale v záři reflektorů se to změnilo. Ale jsem modelka a profesionálka. Měla jsem snad utéct z pódia navléct si pod šaty černou košilku?," míní. Mnohem horší trapas se zopakoval na galavečeru módy, kde Simoně vyklouzlo prso úplně celé.

"Šaty mi přivezli hodinu před akcí. Byla to moje chyba, že jsem správně neposoudila, co by se mohlo stát. Těm, které jsem vystrašila, se omlouvám," řekla Super.cz Simona. A nad tím, že se naposledy objevila její fotografie, kde se jí vyhrnuly šaty a byl jí vidět klín v kalhotkách, jen mávla rukou. "Když má fotograf dobrý úhel, lehne si nebo přidřepne, vyfotí tak každého, kdo má krátké koktejlky," usuzuje.

Modelka také naštvala ochránce zvířat, protože se stále častěji objevuje v modelech z pravých kožešin. Za to, že nezastává jejich filozofii, že by se zvířata neměla zabíjet kvůli parádě, se ale Simona nestydí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám