Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bylo jí teprve 23 let, když se stala účastnicí vážné autonehody. Modelka Neli Zuma (25) tehdy seděla v autě svého kamaráda, které se vymklo kontrole a narazilo do zdi. Kamarád v nemocnici zemřel, Neli si život vybojovala.

Mladé ženě po nehodě zůstala doslova díra v břiše. Aby ji lékaři mohli zašít a zastavit krvácení, použili kůži z modelčina stehna. Po operaci jí tak zůstaly dvě rozsáhlé, ale život zachraňující jizvy a kolostomie. „Vzpomínám si na to, jak jsem se po třech týdnech v nemocnici probudila, a když jsem se podívala dolů, měla jsem stomický sáček a břicho pokryté folií. Plakala jsem celé dny,“ svěřila dívka, která si prý toho dne do diáře napsala: „Neli už nikdy nebude šťastná“ a „Už nikdy nebudu nosit krátká trička“.

Pak si ale uvědomila, a trvalo to prý dlouhé měsíce, že negativní myšlení nikam nevede, a požádala kamarádku o pomoc s návratem před objektiv. Následně nafotila snímky, na nichž naplno ukazuje svou jizvu - v krátkém tričku.

Fotkami chce Zuma svůj život znovu nasměrovat k modelingu a také inspirovat lidi, aby měli rádi svá těla.

Reklama

Další články

Načítám