Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známe 10 finalistek, které se utkají 2. června o titul Česká Miss. Co na krásky, které se probojovaly do finále, říká ředitelka soutěže Eva Čerešňáková? "Bylo to hodně těsné. Zhruba čtrnáct holek se velmi těsně popralo o postup dál. Doufám, že budou zajímavé pro veřejnost a zároveň pro práci v modelingu. Propojíme soutěž krásy s tím, že dívkám nabídneme aktivní působení na tomto poli," řekla Super.cz.

Nadšená byla z toho, že semifinalistky byly připravené. "Nenechaly to náhodě, posunuly se dál, některé zhubly, zapracovaly na sobě, připravily se na volnou disciplínu, makaly na ní mnoho hodin. Je pro nás potěšující, že máme hezké holky, Česká Miss má být o krásných ženách, stojím si za tím, že je tam letos opravdu máme," říká ředitelka České Miss.

Holky musely podstoupit test z cizích jazyků. U některých se ukázalo, že při vyplňování dotazníku lhaly. Jedna z velkých favoritek zase pohořela při pohovoru s porotou. Nedokázala kloudně odpovědět na jedinou otázku, dokonce ani na tu, proč chce být Českou Miss. Její odpověď zněla, že neví, zda jí chce být. Do finálové desítky se tak nedostala.

"Snažíme se vidět, jak holky reagují, zda mají charisma, jak zvládají stresové situace. Nebereme to tak, že je jdeme drtit. Některé holky ale třeba napsaly, že ovládají nějaké jazyky a nebylo to tak. Vyzkoušeli jsme si je. To, že nemluvily pravdu, jim samozřejmě uškodilo," upřesnila Čerešňáková.

A co nyní 10 finalistek České Miss čeká? "Začnou makat. Čekají je dva intenzivní měsíce. V dubnu je čeká kurz přežití, další focení, soustředění, plánujeme trénink chůze, rétoriky, spolupráci s profesionály, výživovými poradci. Na co se asi budou nejvíce těšit, je týden na jachtách v Chorvatsku třetí týden v květnu, pak už nastupují finálové přípravy - chůze, držení těla a další aktivity," dodala Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám