Hlavní obsah
Článek

Goldie Hawn, její partner Kurt Russell a bývalý muž Bill Hudson budou díky dceři Kate Hudson (44) znovu prarodiči. Herečka prostřednictvím sociální sítě, s partnerem Dannym Fujikawou po boku a obklopená přáteli, oznámila, že je těhotná. Po dvou chlapcích tentokrát čeká holčičku.

„Překvapení!!! Jestli se divíte, proč jsem se v poslední době tak odmlčela na sociálních sítích, tak proto, že mi nikdy nebylo hůř. Byl to ten nejnáročnější první trimestr ze všech tří, co jsem zažila,“ píše Kate. A hantýrkou sociálních sítí pak pokračovala: „Z Boomerangu se mi dělá špatně, Superzoom je cestou strčit hlavu do toalety, z jídla na Instagramu je mi zle a pomyšlení na Instastories mě ještě víc vyčerpává. Pokud jste mě viděli venku, jak se usmívám a předstírám, že je všechno skvělé, byla to lež,“ přiznala.

Těhotenství chtěla herečka z filmů Válka nevěst nebo Kamarádova holka před veřejností udržet co nejdéle v tajnosti, s novinkou vyšla ven ve chvíli, kdy „už je mnohem únavnější to skrývat, než to prostě oznámit“.

Herečka má z předchozích vztahů dva syny, otcem 14letého Rydera je rocker Chris Robinson a šestiletého Binghama počala s muzikantem Mattem Bellamym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám