Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co se komička Amy Schumer (36) pochlubila novým přítelem, šéfkuchařem Chrisem, byla veselka. Teď už se spolu, ruku v ruce, procházejí po plážích v Miami jako novomanželé.

Schumer si na svého muže vyšetřila čas mezi propagací svého nového filmu I Feel Pretty. Ten jde proti zažitým ideálům krásy a její Renee se cítí hezkou navzdory tomu, že nedisponuje mírami 90-60-90. Stačilo spadnout ze spinningového kola.

Zmíněné míry, které byly dlouhou dobu považované za ideál krásy - než přišla Ashley Graham, Iskra Lawrence a ještě dávno předtím třeba Mia Tyler, sestra slavné Liv a dcera Stevena Tylera, ostatně nemá, logicky, ani Amy. A nehodlá na tom nic měnit. Líbí se sobě, svému manželovi Chrisu Fischerovi a také filmovým producentům, nehledě na diváky jejích stand up show. Humor se totiž na centimetry v pase neměří.

Schumer nechala fanoušky nějakou dobu tápat o délce vztahu s Fischerem. Spekulovalo se o tom, že se seznámili v lednu a už v únoru se vzali. Později herečka uvedla, že spolu randí od září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám