Hlavní obsah
Článek

Aleše Hámu (50) sice v muzikálech vídáme, převážně ovšem v Divadle Broadway. Teď si odskočil ke konkurenci. Bude zpívat v muzikálu Holmes v Hudebním divadle v Karlíně. "Já to tady otvíral muzikálem Producenti, hlavní roli jsem měl v Limonádovém Joeovi a vracím se skoro po deseti letech," upřesnil Aleš, který si zahraje doktora Watsona. "Je to velká role, nejbližší spolupracovník a kolega, takže se těším," dodal.

Aleš sledoval i moderní příběhy Holmese a Watsona, například ve filmu s Robertem Downeym Juniorem nebo v seriálu s Benedictem Cumberbatchem. "Nejsem moc velkým příznivcem moderních zpracování, nicméně jak byly ztvárněné charaktery, bylo hrozně zajímavé, protože to nejsou ti morousové, ale mladí moderní lidi s nábojem a jiskrou v oku. Docela mě baví, že to není ta usedlá Anglie. Mám rád, když se tradice ctí, ale přidává se k tomu nějaký bonus. Jako je třeba klasické tvídové sako s rybí kostí, které mám na sobě, ale je k němu potřeba také něco přidat. Jako šálku a kapesník," pochlubil se svým outfitem.

Háma ovšem přijde o prázdniny se svými syny, protože se zkouší v létě. "Každá dobrá věc musí být vykoupena něčím špatným, což je v tomhle případě absence volného léta. Ale vzhledem k tomu, že s tím počítám, tak máme naplánovaný na květen delší výlet do Itálie, někam pojedeme na podzim a v létě prostě budou tábory a babičky a dědečkové, chalupa a kluci to nějak zvládnou," míní Aleš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám