Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvanáctiletý věkový rozdíl byl na počátku jejich soužití argumentem zlých jazyků, že tento vztah nebude mít dlouhého trvání. Ale chyba lávky. Lisa Bonet (50) a Jason Momoa (38) sice svou lásku oficiálně stvrdili až loni, ale pár tvoří už třináctým rokem a vychovávají dvě děti - desetiletou Lolu a o rok mladšího Nakou-Wolfa.

„Jsme spolu ode dne, co jsme se potkali. V ten moment přišla láska, a to velmi silně. A on neutekl, jak to, myslím, muži dělají. V podstatě si mě vzal a přehodil přes rameno, jako jeskynní muž!“ uvedla nedávno Lisa.

I když jsou Bonet a Momoa už zažitým párem, přesto stále budí pozornost, především kvůli výšce. Zatímco Bonet měří pouhých 157 centimetrů a je maličká a drobná, Momoa je kus chlapa nejen díky svým 193 centimetrům. Ty mu mimo jiné zajistily roli v seriálu Hra o trůny. Bonet proslavil zase sitkom z 80. a částečně 90. let The Cosby Show.

Z šestiletého manželství s hudebníkem Lennym Kravitzem má Lisa ještě devětadvacetiletou dceru, herečku a zpěvačku Zoë Isabellu Kravitz. Tu mohou diváci znát např. z oceňovaného seriálu Sedmilhářky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám