Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vůbec poprvé se na veřejnosti objevil Matěj Stropnický (34) se svým partnerem Danielem Krejčíkem (23). Známý politik vyrazil s mladým hercem na premiéru hry Na dotek do pražského Divadla Broadway, kde se jedné z hlavních rolí ujala Matějova sestra Anna.

Partneři se od sebe na akci nehnuli ani na krok, vyměňovali si vroucné pohledy, bylo vidět, že jsou zamilovaní až po uši. Dokonce výrazně přizpůsobili svou image. Oba dorazili v černých kalhotách a saku. Bývalý předseda Strany zelených má navíc nový, odvážný sestřih, který ho vizuálně omlazuje, a více tak ladí s o jedenáct let mladším přítelem.

To, že Matějův vztah podporuje celá rodina, dokazovala přítomnost jeho otce, ministra zahraničních věcí v demisi Martina Stropnického.

Vztah Stopnického a Krejčíka se provalil loni v říjnu těsně před volbami. Následně se do médií o jejich lásce otevřeně rozpovídal zejména Krejčík.

Reklama

Další články

Načítám