Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aby předešla případným urážlivým nebo výsměšným komentářům, rozhodla se herečka Anne Hathaway (41) veřejně okomentovat svou váhu. Ta se v posledních několika týdnech o něco zvýšila, Anne se totiž připravuje na novou roli.

Přibírání či hubnutí do rolí je dnes poměrně běžnou záležitostí. Zažili si to třeba Matthew McConaughey (Klub poslední naděje), Tom Hanks (Trosečník), Adrien Brody (Pianista), Renée Zellweger (Deník Bridget Jonesové), Charlize Theron (Zrůda) a další. I Anne už si tím prošla - kvůli filmu Bídníci, za který získala Oscara. A nyní je v procesu nabírání opět. O jaký snímek jde, neupřesnila, podle filmové databáze ji čeká natáčení filmů Live Fast Die Hot a The Lifeboat.

Premiéra dalších tří (The Hustle, Serenity a Debbie a její parťačky) se chystá. Mezi nejznámější filmy oscarové herečky patří Stážista, Bídníci, Temný rytíř povstal, Ďábel nosí Pradu a samozřejmě Deník princezny, který byl důležitým milníkem v její kariéře.

Hathaway je vdaná za herce Adama Shulmana, mají spolu syna Jonathana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám