Hlavní obsah
Článek

Jako potomek filmových hvězd dělá místo kariéry v Hollywoodu ostudu svým rodičům. Syn Seana Penna a Robin Wright dává před herectvím přednost užívání návykových látek.

Čtyřiadvacetiletý Hopper Penn byl zatčen v americkém státě Nebraska, kde neposlechl výzvu policie a pokračoval v jízdě. Auto, v němž cestoval s herečkou Umou von Wittkamp, bylo následně zastaveno a policie provedla prohlídku, při níž objevila 14 gramů marihuany, tři gramy sušených lysohlávek a čtyři pilulky amfetaminu.

Pro syna exmanželů Penna a Wright nejde o první přestupek. V minulosti bojoval se závislostí na drogách a loni svému otci poděkoval, že díky jeho podpoře s návykovými látkami skoncoval. Dlouho mu to ale, zdá se, nevydrželo. Podezření, že jeho život není úplně v pořádku, vzbuzoval už v únoru, když se na newyorském fashion weeku objevil s modřinou na obličeji.

Když se slavný herecký pár rozváděl, Hopperovi bylo 14 let. Později se pokusil prorazit jako model a herec, ale dospěl k závěru, že jej ani jedno povolání příliš nenaplňuje. Penn a Wright spolu kromě Hoppera mají i dceru Dylan (26).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám