Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zachraňte starou sedací soupravu, která už má ušpiněné nebo roztrhané čalounění, případně se barevně nehodí do interiéru. Jednoduše ji převlékněte pomocí napínacích potahů do nového. Během chvíle budete mít doma novou krásku. Proměnu vyzkoušely už stovky lidí před vámi.

Ochrání i zrenovuje

Více

Komerční sdělení

Napínací potahy decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z vaší původní. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Dokonale sedí, takže už nemusíte rovnat věčně se shrnující deky. Napínací potahy jsou vysoce roztažitelné všemi směry a přizpůsobí se lehce každému typu sedací soupravy nebo křesla. Natáhnout potah je stejně jednoduché jako obléct si tričko. Proměnu zvládnete sami během 5 minut.

Pro domácnosti s dětmi a zvířecími mazlíčky

Více

Komerční sdělení

Když máte pocit, že je vaše sedačka tak trochu psím pelíškem nebo hracím koutkem vašich dětí, pořiďte si na ni napínací potahy. Sedačka si zachová svůj původní tvar, jenom dostane úplně nový kabátek a zároveň je chráněná před drápky i případnými nehodami. Původní čalounění ochrání před skvrnami od jídla, od pití, před kočičími drápky a samozřejmě před chlupy.

Proměna interiéru

Více

Komerční sdělení

Napínací potah je skvělým řešením pro změnu interiéru. Díky nim si jednoduše můžete vyzkoušet různé styly – například s potahy Fiorela romantický styl, neutrální jednobarevné smetanové potahy Glamour se hodí pro severský styl hygge. Mezi nejoblíbenější variantu patří žíhané varianty potahů Universo nebo Oceano. Nebojte se ani světlých odstínů. Díky tomu, že jde potah snadno sundat a vyprat si je bez obav můžete dovolit.

Velký výběr vzorů a barev

Více

Komerční sdělení

Vyberte si u decoDoma z více než 60 vzorů a barev a proměňte i vaši sedací soupravu v novou. Hodí jak na moderní sedačky, tak na starší kousky. Novou sedačku potahy ochrání a tu starší krásně zrenovují. Díky vysoké elasticitě padnou potahy téměř na jakoukoliv sedací soupravu nebo křeslo.

Další články

Načítám