Hlavní obsah
Článek

Spisovatele Michala Viewegha (56) s o 16 let mladší přítelkyní Monikou svedl dohromady osud před třemi lety. Pohledná blondýnka pracovala jako pečovatelka a za Michalem dojížděla do jeho sázavského domu.

Teď vůbec poprvé prozradila detaily jejich vztahu včetně toho, že spolu stále nebydlí. A spisovatel slibuje, že už nevěru nechce. "Když ho opustila Veronika, tak tam byl tak sám, a rodina chtěla, aby mu tam chodil někdo uklízet, obědy zajistil, takovou tu domácí podporu a oslovili nás jako terénní pracovníky, tak jsem tam jako začala jezdit, povídali jsme si, no velmi jsme si rozuměli a takhle ten vztah vlastně vznikal,“ prozradila Monika Top Staru na Primě.

Že jde o našeho nejúspěšnějšího spisovatele, Monika samozřejmě věděla, a patřila také mezi jeho čtenářky. "Měla jsem z toho takový trošku ne strach, ale zvláštní pocit, jaký asi Michal bude ve skutečnosti jako osobnost a on je teda strašně hodnej a úžasnej chlap,“ směje se Monika.

Zatím spolu ale nebydlí. "Chci upřesnit, že my spolu nebydlíme. On má svůj dům, já pronájem, ale trávíme spolu víkendy, chodíme na večeře, doma s vínem, děti naše jsou spolu, takže trávíme čas jako rodina, ale nebydlíme spolu,“ vysvětluje.

V minulosti se spisovatel neváhal ve svých denících svěřit, že byl bývalé manželce nevěrný. "Vymstilo se mi to. Asi se to na tom rozvodu taky podepsalo, ale já jsem se samozřejmě snažil jít na takové té hraně mezi tím neubližovat a zároveň nelhat,“ dodal Viewegh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám