Hlavní obsah
Článek

Hulil jak tovární komín a pak s tím ze dne na den seknul. Vášnivý kuřák Jiří Strach (44) vykouřil za den desítky cigaret. Krabičku měl neustále při ruce a zapaloval si takřka všude. Se svým zlozvykem ale v říjnu loňského roku během pobytu v Austrálii, kde byl s filmem Anděl páně 2, najednou seknul. A jak se zdá, vůli má i přes svou mnohaletou závislost velikou.

„Přestal jsem kouřit měsíc před začátkem natáčení třetí řady seriálu Labyrint, takže loni na podzim. Nebylo to na place ze začátku jednoduché,“ prozradil Strach, který se tomu dokonce rozhodl přizpůsobit i své pracovní podmínky. Učinil nezvyklé opatření a do scénářů všem hercům nechal napsat vzkaz, že v rámci solidarity s režisérem se zakazuje kouření přímo na place a v jeho přímé viditelnosti. A jak vidno, všichni ho poslechli.

Strach se totiž nyní objevil na tiskové konferenci České televize, kde přestavil třetí řadu Labyrintu a měl nejen úsměv od ucha k uchu, ale také pár viditelných kilo nahoře. „Stále se držím a nabral jsem za těch pár měsíců asi deset kilogramů. Já jsem fakt báněl první ligu a člověk to má v genech, že už budu nekouřící doživotní kuřák,“ svěřil Super.cz režisér.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám