Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V lednu oslavila čtyřiašedesáté narozeniny, ale zub času jako by do ní ani trochu nezahlodal. Herečka Jana Krausová (70) naprosto popírá zákony přírody. Sympatická brunetka s dívčím úsměvem jako by odmítla stárnout. A tak prostě nestárne.

Tajemství své štíhlé figury už nám prozradila. Dodržuje bezlepkovou dietu, takže nemá šanci moc přibírat. Pokud jde o pohyb, nic velkého prý nedělá. Stačí jí běhat na divadle a otáčet se kolem domácnosti. A mladistvá tvář? Za tu podle ní mohou geny. Jen škoda, že je maminkou dvou synů. Mít holčičku, určitě by z ní mohla být modelka.

Nyní si Jana Krausová zahraje v novém seriálu Kadeřnictví, který bude uvádět internetová televize Stream už od května. Jedná se o šestiminutové epizody z prostředí kadeřnického salonu. Jana dostala roli majitelky salonu, která je stejně stará jako sama herečka. Jako ona by chtěla vypadat každá zákaznice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám