Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle bylo opravdu velké zklamání. Mladá zpěvačka a herečka Natálie Grossová (21) se těšila, až uvidí film Pepa, v němž dostala po seriálu Přístav svoji první hereckou příležitost na velkém plátně. Když ovšem film uviděla, málem jí ukápla slzička.

Natálka dostala roli dcery hlavního hrdiny v podání Michala Suchánka. "Je to taková drzá emo holka, můj úplný opak. Už proto mě bavilo si ji zahrát," řekla Super.cz ještě nedávno. To ovšem netušila, co z její role na plátně doopravdy zůstane.

Natálka se nakonec objeví pouze ve třech scénách a věty, které pronese, by se daly spočítat na prstech jedné ruky. "Původně toho bylo mnohem víc," řekla nám posmutněle po projekci a zklamaná byla i její maminka Šárka.

Tak to ovšem bohužel ve filmu chodí, scénář není definitivní záležitost, jako je tomu třeba v muzikálu Ples upírů, v němž Grossová září v hlavní ženské roli, a Natálka snad dostane brzy nějakou další filmovou příležitost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám