Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že Elvis Presley je jednou z největších hvězd historie hudby, snad nikdo nepochybuje. Zpěvák prodal nejvíc alb, vyprodal stovky koncertů a jeho odkaz a kult žije i čtyřicet let po jeho smrti. Rokenrolový král se ovšem vymykal i svým soukromím.

V životě měl Elvis jednu jedinou manželku. Tou je herečka Priscilla Presley. Priscilla nyní chystá velkolepý vzpomínkový koncert s názvem Elvis Live on Screen, který se uskuteční také v Praze, konkrétně 8.6. se v O2 areně.

"Elvis měl jeden velký sen. Tím bylo koncertovat s velkým symfonickým orchestrem, což se mu bohužel nikdy nepoštěstilo. A já mu ho nyní pomyslně plním," řekla o připravovaném koncertu Priscilla.

V rámci koncertního turné, které již úspěšně probíhá v Evropě i Spojených státech, totiž Elvise na velkoplošné obrazovce doprovází kompletní Český národní symfonický orchestr. Toto úspěšné české hudební těleso hraje zásadní hity doprovázené Elvisovým hlasem a jeho obraz fanoušci uvidí na obrazovce nad hudebníky. Mezi písněmi pak Priscilla Presley fanouškům vypráví příběhy spjaté s jejím životem s Elvisem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám