Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve šestnáctiletá dcera herců Lisy Rinny a Harryho Hamlina Amelia Gray na sociální síti svěřila, že trpěla poruchou příjmu potravy. Uvedla to v komentáři ke dvěma fotkám pořízeným dva roky po sobě. „Cítím se dobře, když konečně zveřejňuji něco, k čemu jsem měla mít odvahu už dávno,“ začala.

„Loni jsem bezpochyby nebyla v pořádku. Nejen fyzicky, ale i psychicky. Zdá se mi, že lidé občas zapomínají na to, že i když je vaší prací být před kamerou, neznamená to, že nemůžete mít špatné dny. Jsme jen lidé. Všichni,“ pokračovala modelka.

Že není v pořádku, si Amelia naštěstí včas uvědomila. Jednoho dne se prý probudila a rozhodla se dál sama sebe „nesabotovat“. „Své zdraví, fyzické, psychické, vše se mnou související.“

Svůj příběh prý nezveřejňuje kvůli pozornosti, nebo proto, aby ji lidé litovali, ale kvůli tomu, že chce pomoct. „Jedna z 200 žen v USA trpí anorexií. A já chci pomoct.“

Kvůli poruše příjmu potravy si prý mladá brunetka přivodila „mnoho zdravotních komplikací“, nedávno jí byl diagnostikován zánět štítné žlázy.

Reklama

Další články

Načítám