Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Shannen Doherty (46) alias Brenda z legendárního seriálu Beverly Hills 90210 má strach, že se jí opět vrátí rakovina.

Nádor prsu loni po náročné chemoterapii a ozařování ustoupil, ale jarní krevní testy u herečky ukázaly zvýšenou hladinu nádorových markerů. Doherty se teď bojí, že se jí rakovina může vrátit, což právě tyto testy mohou naznačovat.

„Test na jeden marker nádoru je v pořádku, další je zvýšený, což znamená, že musím podstoupit další testy. Ale i po tomto telefonátu zůstávám pozitivní a hodnotím svůj dosavadní život. Pomáhá mi to vidět věci v perspektivě a připomíná mi to, co jsem se v průběhu léčby rakoviny naučila,“ napsala na sociální síti herečka s tím, že někdy potřebuje trochu osvěžit paměť.

„Jak jsem už řekla předtím, rakovina změní váš život způsobem, který si nikdo neumí vůbec představit. Mimochodem, zvýšená hladina může být způsobena celou řadou věcí,“ dodala populární brunetka, jež se i přes velké obavy pokouší zůstat optimistkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám