Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci u Kamily Magálové (67) a Zdeny Studenkové (69) oceňují nejen jejich nesporné herecké kvality, ale také půvab. V chystané hře Staré dámy se však herečky promění k nepoznání. Zejména u přebornice v boji s časem Studenkové, která za pomoci pravidelného cvičení, zdravého životního stylu a estetické medicíny úspěšně bojuje se stárnutím, to bude proměna velmi razantní.

Divadelní představení, které se v bratislavském Štúdiu L+S začátkem tohoto měsíce dočká premiéry, bude podle všeho hereckým koncertem těchto dvou hereček. Hořkosladká hra popisuje osudy dvou stárnoucích dam, z nichž jedna žila v přepychu v dobré čtvrti, druhá v chudinské kolonii na předměstí.

Jedna je elegantní žena, píše odvážnou milostnou poezii a vyjadřuje se jako celebrita z lepší společnosti, druhá celý život tvrdě manuálně pracovala, kouří jednu za druhou a mluví tak, jak jí zobák narostl. Oběma táhne na osmdesátku a hry osudu je přivedly do domova pro seniory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám