Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro jednu z nejpopulárnějších amerických hereček Julii Roberts je věk pouze číslo. I ve třiačtyřiceti totiž vypadá lépe, než její o mnoho mladší kolegyně. Není divu, že téměř veškerou pozornost na premiéře filmu Světlušky v zahradě v Los Angeles na sebe strhla právě ona.

Přestože se o to Julia nejspíš ani nesnažila, jelikož přišla pouze v jednoduchých černých šatech nad kolena a černém saku, byla nejobletovanější a nejfotografovanější hvězdou na červeném koberci. Její typický široký úsměv v kombinaci s decentním nalíčením a mladistvě zvlněnými vlasy byl přesně to pravé. Dokonce i když se Roberts fotila s o více než dvacet let mladší herečkou Hayden Panettiere (22), vypadaly vedle sebe spíš jako sestry.

V melodramatu Světlušky v zahradě režiséra Dennise Lee se kromě Roberts a Panettiere objeví i Ryan Reynolds, Emily Watson, Carrie-Anne Moss, Willem Dafoe či Loan Gruffund.

Reklama

Další články

Načítám