Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako členka kapely The Corrs populární v 90. letech si slávy užila habaděj. A jelikož se před třemi roky po devítileté pauze skupina vrátila do nahrávacího studia i na pódia, pozornost se jí nevyhýbá ani dnes. Především na plážích. A že na nich Andrea Corr (43) tráví spoustu času!

Rodina irské zpěvačky si oblíbila Barbados, kde dlí už delší dobu. Spolu s Corr také její dvě děti, brzy šestiletá Jean a čtyřletý Brett Junior, které má s manželem Brettem Desmondem. Čas na plážích i ve vodě tráví zpěvačka převážně s nimi, a tak zatímco nejmladší člen se v Karibiku pod dohledem zdokonaluje v plavání, jeho sestru maminka natáčí a povzbuzuje při jízdě na vodních lyžích i dalších aktivitách.

Kapelu The Corrs, která loni vydala své sedmé album Jupiter Calling, tvoří spolu s Andreou její dvě sestry Sharon a Caroline a bratr Jim. K největších hitům folk-rockové skupiny patří Breathless, Dreams nebo Runaway.

Reklama

Další články

Načítám