Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozhodně se nešetří. Zpěvačka a herečka Mariana Prachařová (23) odletěla do New Yorku a chce toho za krátkou dobu vidět co nejvíce. „Za včerejšek 30 kilometrů pěšky a 10 kilometrů na kole. Našli jsme neskutečně úžasný místa bez turistů, seděli na lavičce v parku, kde se s námi dal do řeči jeden místňák a společně jsme s ním pozorovali dva blázny a smáli se tomu, jak je New York pestrý, což se nám na něm tak líbí,“ svěřila se dcera Dany Batulkové (60) a Davida Prachaře (59).

Mariana cestování miluje a do poznávání světa kolem sebe ráda investuje každou korunu, kterou si vydělá. Nejlidnatější město Spojených států je místo, které jí přirostlo k srdci a není tady poprvé. „Jsem tady s kamarádkou na dovolené jen na deset dní. Plánujeme jet do Bostonu, jinak všechen čas trávíme v New Yorku. Mám to tady moc ráda, tak se sem pravidelně vracím,“ svěřila se Super.cz Prachařová.

Během několika dní stihla na kole projet Central Park, udělat si fotku na schodech domu Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě nebo se nechat zvěčnit u domu ze seriálu Přátelé. A to její pobyt ještě zdaleka není u konce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám