Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radostná událost potkala zpěvačku Hanu Zagorovu (†75) a jejího muže operního pěvce Štefana Margitu (67). Už takřka měsíc se oba těší z nového člena rodiny. Štefanova neteř Marianne totiž 5. března porodila holčičku, nadšený strýček s tetičkou ji ale mohli poprvé vidět až před pár dny.

„Dozvěděl jsem se to, když jsem zrovna vystupoval v Londýně v Královské opeře v Covent Garden, kde jsem hrál v Janáčkově opeře Z mrtvého domu. Na malou Elizabet jsme se tak mohli přijet podívat až v sobotu o Velikonocích,“ svěřil Super.cz pěvec, který se svou neteří, jejím mužem Stanislavem a malou Elizabet strávil takřka celý den.

Miminko okouzlilo nejen jeho, ale i Hanku Zagorovou, která si plánuje novorozenou holčičku co nevidět opět pochovat. „Je rozkošná, moc se nám líbila a těšíme se, až ji uvidíme zase,“ svěřila se zpěvačka, která se s malou Elizabet hned několikrát vyfotila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám