Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Upozorňuje na sebe už několik let a asi jen tak nepřestane. Ukrajinská modelka Alina Baikova je ráda středem pozornosti, a aby se tam dostala, využívá k tomu všechny ženské zbraně, jež má k dispozici. Nejčastěji vsází na kousky ve stylu oblečená neoblečená, nebo přímo nahotu. A je jedno, jestli jde o módní přehlídku, benefici na podporu boje proti AIDS nebo lehárko na pláži s přáteli.

Od modelky se samo sebou očekává nižší práh studu a schopnost postavit se čelem i odvážnějšímu focení nebo kolekcím na přehlídkách. A Baikova by mohla stát v čele těch nejvstřícnějších. Stačilo, aby zmerčila fotografa na pláži, kde trávila ve volnu čas s přáteli, a pěkně mu „zamávala“. „Taneček, když vás sledují paparazzi,“ napsala k fotce postavy zezadu.

Své proporce předvedla už i v Praze, kam loni, ještě i s Andrejou Pejic, přicestovala na pozvání návrháře Jiřího Kalfaře. A ani zde neměla potíž s focením odvážných kousků.

Reklama

Další články

Načítám