Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéru hry Williama Goldmana Misery, která vznikla na základě románu Stephena Kinga, si nenechala ujít celá řada známých osobností. Na výkony Zlaty Adamovské a Petra Štěpánka se do divadla Studio Dva přišla podívat také Lenka Termerová s manželem Morisem Issou.

Oblíbená herečka se před třemi týdny stala pětinásobnou babičkou, jelikož její dcera Martha Issová (43) porodila druhou dceru Emilku. Jelikož ale herečka stále pilně pracuje, rozhodně není babičkou na plný úvazek. „Jelikož sama pracuju a někdo mě zrovna potřebuje, tak zrovna nemůžu vyhovět. Snažím se to ale nějakým způsobem skloubit,” říká.

Většina starších vnoučat už je ale samostatných, tak se Termerová zaměřuje na ta nedávno narozená. „Už je to dobré. Ty třítýdenní děti se obstarají samy a ty starší už jsou soběstačné. Jen s Fanynkou, které je pět, hrajeme hry, s tou je zábava,” říká Lenka Termerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám