Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petra Rychlého (58) diváci znají především ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Je jedním z pouhých dvou herců, kteří se v seriálu objevují od prvního dílu (druhou je Ivana Jirešová). Rychlý během uplynulé tisícovky dílů dostal přidělených několik partnerek, z nichž většina zemřela. Herec na natáčení s nimi zavzpomínal.

Nejdivočejší a nejvíc emotivní to prý bylo s Danielou Šinkorovou. „To byla Gita, která nás tragicky opustila. Šťastnější období bylo s Markétou Plánkovou, tedy Magdou. Nejsmutnější smrt byla Aleny Štréblové v roli mojí první manželky Marcely, která umírala v nemocnici. Velmi emotivní byla smrt Magdy, kdy v tom roce zemřela i moje maminka. Takže se mi vybavovaly nepříjemné pocity,“ svěřil Rychlý s tím, že „v současné době doufám, že mi Míša Badinková vydrží, že mi jako Alena neumře“.

Přátelé mu prý závidí, že jako Čestmír Mázl může být s Michaelou Badinkovou v posteli. „Já bych je tam rád na to natáčení pozval. Nad vámi je 12 lidí, zvukaři, kameramani, režisér, klapka a vy myslíte hlavně na to, abyste partnerce nevytvářel stíny. Takže jsem zkroucený jako paragraf, takže o nějakém vzrušení vůbec nemůže být řeč,“ vzkazuje jim se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám