Hlavní obsah
Článek

Dávné hříchy v souvislosti s hnutím MeToo nedostihly jen muže, kteří se domnívali, že k filmovému průmyslu patří povolnost něžného pohlaví. Nejnovější případ do role sexuálního monstra staví herečku Jamie Luner (46).

Představitelka Lexi ze seriálu Melrose Place se bude muset u soudu zpovídat z incidentu, k němuž mělo dojít v roce 1998. Herečku obvinil Anthony Oliver, jemuž tehdy bylo 16 let. Ten se nyní u soudu domáhá odškodného za psychickou újmu, již mu měla Jamie Luner způsobit svým chováním. Podle serveru TMZ po ní žádá závratných 250 miliónů amerických dolarů (5 miliard českých korun).

A co se tehdy vlastně stalo? Podle žaloby poznal poškozený Jamie Luner na večírku, kde je seznámil hereččin maskér. Hvězda seriálu Melrose Place na něj prý měla okamžitě spadeno. Nejprve jej opila a pak jej zatáhla do pokoje, kde mu nabídla pervitin s tím, že jej pořádně vyrajcuje. Mladík drogy vzhledem ke svému věku odmítl a požádal o lék proti bolesti hlavy. Herečka ho ale měla proti jeho vůli zdrogovat a sexuálně zneužít. Jamie Luner jej údajně svlékla, začala olizovat po celém těle, orálně uspokojila a pak s ním měla sex.

Jejich hrátky měly být dokonce natočeny na video. Anthony tvrdí, že mu tato událost zničila život a byla příčinou jeho alkoholismu. Herečka se tak bude muset vrátit o 20 let zpět a přes své právníky čelit obvinění. Pokud jí bude vina prokázána, případ ji finančně zruinuje. Částku, již poškozený požaduje, nemohla vydělat za celou svou kariéru.

Reklama

Další články

Načítám