Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Martin Maxa (63) žije už pěknou řádku let s partnerkou Sylvou, se kterou vychovává syna Ivoše a dceru Emičku. Svatbu ale v plánu stále nemá. "Jsem stále se Sylvou a pokud mě nevyhodí, tak s ní zůstanu. Za těch 22 let, co jsme spolu, vzaly její představy za své a zvykla si, že žijeme na psí knížku," řekl Super.cz Maxa.

Milovník žen dorazil na poslední pražský casting České Miss. O hledání nové ženy ale prý nemůže být řeč, spíš přišel ženskou krásu okouknout zblízka. "Jsem stárnoucí seladon, moje zájmy už jsou orientovány trochu jinam," směje se.

"Jsem na castingu, byl jsem pozván a pozvání jsem přijal. Neměl jsem detailně možnost si dívky prohlédnout, dojem z osobních rozhovorů jsem si ještě neudělal, ty ještě nebyly," dodal Maxa.

Před nedávnem bylo jméno Maxy v bulváru skloňováno také v případu kauzy, kdy měl udajně napadnout muže a ženu a dopustit se výtržnictví a porušování domovní svobody.

K případu se vyjádřil i zpěvák: "Je to nějaká kauza, která je ventilována, z mého pohledu vlastně nevím, o co jde. Policie asi činí nějaké úkony na základně nějakého oznámení. Ale oznámit může kdokoli cokoli na kohokoli," dodal Maxa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám