Hlavní obsah
Článek

Její tělo, které jaksi odmítá stárnout, je tou nejlepší reklamou samo o sobě! Jistě to nebude dlouho trvat a živočišná popová diva Dara Rolins (51), která před pár dny po sedmi letech oznámila rozchod s Rytmusem, skončí v náručí nějakého urostlého potetovaného utěšitele. Lásku s tím, který ji obluzoval v jejím posledním klipu, pěnice zatím striktně popřela.

Zlomené srdéčko brzy zahojí čas a zpěvačka, která vždycky všechny nesnáze osudu hravě překonala, zase znovu vzplane a bude se smát na svět po boku nového partnera.

V minulosti Daře vztah nevyšel například s Matějem Homolou, s nímž má dceru Lauru. Silná pouta měla také s Jaroslavem Bednářem či Petrem Vlasákem.

Dara byla podle vzpomínek velkou divoškou už ve svém mládí. Tehdy jejímu šarmu podlehli například Sagvan Tofi, nebo samotný Ladislav Štaidl.

Pojďme si teď připomenout ženské půvaby dámy, která si své publikum nezískala pouze zpěvem, ale také živočišnou silou. Na ty nejvíc sexy fotky Dary Rolins z posledních let mrkněte ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám