Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Velikonoční veselí se nevyhýbá ani divadelním stánkům! Své o tom ví všichni z divadla Broadway, kde si dámy ze souboru muzikálu Kleopatra slízly výprask s předstihem.

„Tak první pomlázkovou výplatu jsem schytala hned na jevišti v divadle, když kluci na nás vlítli v pomlázkami. Dnes večer odjíždím do Krkonoš za rodinou. Letos jsem bohužel nestihla, co se velikonoční přípravy týká vůbec nic, nepekla jsem ani mazance, ani jsem nebarvila vajíčka. Zítra budu čekat na koledníky, moc se těším, Velikonoce mám moc ráda, naštěstí vše připravila moje mamka,“ práskla nám Kamila Nývltová (34).

Další dámou, která dostala pomlázkou je Linda Finková. Ta je na jarní svátky připravená prý perfektně. „Celý víkend jsem strávila v divadle, ale stihla jsem nabarvit vajíčka, upéct beránka, připravit nádivku a také mám krásnou jarní výzdobu,“ popsala své přípravy na velikonoční svátky.

Marian Vojtko obě zmíněné dámy vymrskal a také prozradil jaké bude mít svátky. „Každoročně jezdím za svými rodiči na Slovensko. Letos to bohužel kvůli pracovním povinnostem nestihnu. V úterý mě čeká koncert, takže Velikonoce strávím v Praze. Dnes večer jdu ke kamarádovi na grilování, tak předpokládám, že se zítra budu léčit z kocoviny a letos z koledování nic nebude,“ dodal s úsměvem Marian.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám