Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani ne za měsíc šedesátiletá herečka Andie MacDowell (59) by mohla jít příkladem všem ženám, které si dělají těžkou hlavu z přibývajících vrásek. Ty ke stárnutí patří, i když se to některé celebrity za vydatné podpory fotografů a retušérů snaží popřít. K takovým však MacDowell nepatří.

Jako filmové hvězdě, navíc žijící v Los Angeles, jsou jí fotografové v patách téměř nepřetržitě, a ona to dobře ví. Je proto sympatické, že i s vědomím toho, že ji pravděpodobně někdo někde vyfotí, vyráží na běžné pochůzky do čistírny a na nákup jako spousta „normálních“ žen, tedy ne slavných hollywoodských hereček - bez nalíčení, s vlasy rozpuštěnými a občas ještě mokrými ze sprchy, prostě na pohodu.

A na společenských akcích? Ty herečka obchází vždy perfektně upravená a bez nadsázky bývá jejich ozdobou, což ostatně potvrdila o pár dní později v New Yorku, na akci k dramatu Love After Love, v němž si zahrála hlavní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám