Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Trpíte nadměrným pocením dlaní, chodidel, podpaží nebo hlavy? Začínáte se bát, že pomalu, ale jistě stoupající teploty promáčí vaše oblečení, obuv nebo kapsy plné ubrousků na utírání rukou? Stejně jako vy se cítily desítky tisíc lidí po celém světě. S naší pomocí své problémy překonaly. Nadměrné pocení na kterékoli části těla léčíme už 10 let a jsme v tom nejlepší na světě. Ruce, nohy, podpaží i další části těla budete mít v suchu celé měsíce!

Ruce, nohy a podpaží v suchu celé léto, celý rok? Jde to!

Více

Komerční sdělení

Patříte-li k lidem, kterým pocení omezuje život do té míry, že nejsou schopni normálně fungovat ve společnosti, či pokud se zpotíte jen při pouhé myšlence na pocení a lehké nervozitě, i když je venku chladno, jsme schopni Vám pomoci. Pocení dokážeme zastavit zcela, kdekoli na těle a jednou provždy. Víme, jaké to je nebýt schopný někomu podat ruku, měnit si několikrát denně svršky a čvachtat v botách. Nadměrným pocením jsme sami trpěli a pomohli jsme nejen sobě, ale i desítkám tisíc lidí. Stačí kliknout na tlačítko níže a vybrat si, na jaké partii se chcete nadměrného pocení zbavit.

Electro Antiperspirant, jedno řešení proti všem druhům pocení

Více

Komerční sdělení

Potíte se díky stresu a neustále? Nebo díky nemoci zvané hyperhidróza? Nebo prostě jen z vedra? Každý Electro Antiperspirant byl před uvedením na trh několik let vyvíjen a testován ve spolupráci s těmi nejrenomovanějšími odborníky na nadměrné pocení s jediným cílem. Zničit nadměrné pocení jednou provždy, kdekoli na těle, a hlavně bezpečně. Po několika použitích Electro Antiperspirantu pocení zmizí a vy si budete moci užít své první jarní i letní dny naplno, bez obav z nadměrného pocení. Vše garantováno předními českými a slovenskými lékaři, tisíci podporovateli na sociálních sítích a zárukou vrácení peněz v případě nespokojenosti.

Řešení doporučované předními českými a slovenskými lékaři

Více

Komerční sdělení

Nenabízíme chiméry a neslibujeme nemožné. Electro Antiperspiranty používají nejen desítky tisíc lidí, ale i přední čeští a slovenští lékaři. Předseda České dermatovenerologické společnosti a přednosta dermatovenerologické kliniky Královské Vinohrady v Praze prof. MUDr. Petr Arenberger, DrSc., MBA. a Přednosta I. Dermatovenerologické kliniky fakultní nemocnice U Svaté Anny v Brně prof. MUDr. Vladimír Vašků, CSc. se jednoznačně shodují, že Electro Antiperspiranty fungují a zcela jistě Vám s nadměrným pocením pomohou. V posudcích níže naleznete telefonní čísla, na kterých si můžete vše ověřit, případně si Electro Antiperspirant přijít vyzkoušet.

Jak Electro Antiperspiranty fungují

Více

Komerční sdělení

Na technologii, která je v Electro Antiperspirantech použita, pracuje tým vědců pod dohledem lékařů specializovaných na poruchy pocení neustále od roku 2008. Electro Antiperspiranty jsou přístroje, které dokáží pomocí mikropulzů nízkého proudu zastavit činnost potních žláz v postižené oblasti za pár dní i na několik měsíců. Zbytek těla se potí stále stejně a je tedy zajištěna spolehlivá termoregulace i odvod škodlivin. Partie, na kterých Vás pocení trápí, se potit přestanou a vy budete moci normálně žít. Po objednání je přístroj doručen kurýrní službou přímo k vám domů a vy můžete začít. K dispozici je Vám vyškolená telefonická podpora i záruka vrácení peněz v případě nespokojenosti.

Další články

Načítám