Hlavní obsah
Článek

Čeští fanoušci Enriqua Iglesiase si po dlouhé době přijdou na své. Španělská popová hvězda totiž vystoupí 7. a 8. května v pražské O2 areně. Je dost pravděpodobné, že krasavec přiveze do Prahy také svou rodinu. Koncerty jsou totiž zároveň oslavou jeho narozenin, chce tak slavit s fanoušky i se svými nejbližšími.

Zpěvákovi a jeho partnerce Anně Kurnikovové se na konci minulého roku narodila dvojčata. Bývalá tenisová hvězda rodila v nemocnici v Miami, kde rodina žije. Dvojice dala synovi jméno Nicholas a dceru pojmenovali Lucy.

Vzácný čas strávený společně se svou rodinou si Iglesias opravdu užívá. „Je více než pravděpodobné, že své narozeniny chce strávit nejenom se svými fanoušky, ale také s nejbližší rodinou,” uvedl zdroj z organizačního týmu zpěvákova pražského vystoupení.

Zpěvák bude s rodinou ubytovaný v jednom z pětihvězdičkový hotelů v centru Prahy. Podle všeho se zdrží déle než dva dny, aby si mohl se svými blízkými užít město.

Iglesias nemá prý příliš speciálních požadavků, ale na jeden rozmar jsme přece jen přišli. Nedokáže prý žít bez tyčinek Twizzlers s rumovou příchutí. „Vzhledem k tomu, že laskominy nejsou v Evropě k dostání, tak je budeme muset přivážet ze Států," uvedl člen organizačního týmu.

Enrique Iglesias své české fanoušky nedávno potěšil. K beznadějně vyprodanému koncertu 8. května přidal ještě druhý termín, diváci ho tak mohou vidět i o den dříve, tedy 7. května.

Reklama

Další články

Načítám