Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svázaná, potlučená a vyděšená. Tak takhle herečku Soňu Norisovou diváci neznají. Přesně takovou ji ale uvidí v jedné ze scén druhé řady seriálu VIP vraždy, kde se oblíbená herečka opět ponoří do role spisovatelky Klaudie Wolfové, jež na podpatcích cupitá vedle mladého detektiva Tomáše Berana (Patrik Děrgel).

Občas to ale není žádná procházka růžovou zahradou. Herečka musela natáčet nejen svázaná, ale byla dokonce i pod vodou.

Jak na drsné natáčení vzpomíná sama představitelka, kterou můžete svázanou vidět v naší video ukázce? Kupodivu jí to vůbec nevadilo!

„Já to mám ráda a užívám si to. Ne že bych byla nějaký masochista, to ne, ale vždy, když se točí tahle extrémní situace, tak člověk ani nemusí moc hrát a jde to samo. Dokonce jsem kdysi chtěla být kaskadérkou a byla jsem v klubu, který je sdružoval, nevydržela jsem tam dlouho, ale nebojím se a myslím, že jsem docela fyzicky schopná. Kdo se ale bojí, je většinou produkce, a ne všechno mi dovolí. Což chápu, protože kdyby si herečka ublížila, nemohl by se film dotočit,“ říká herečka.

Hned v prvním díle diváci uvidí scény, kdy Soňu nejprve málem srazí auto, ale i scény z bazénu s ledovou vodou. Když se tyto scény natáčely, hercům, jak prozrazuje herečka, počasí moc nepřálo.

„Točilo se ve studeném bazénu, měla jsem sice neopren, ale i tak mi zima zalezla všude a nebylo to příjemné. Točili jsme v létě, ale zrovna ten den se velmi ochladilo. A ještě vydržet pod vodou, abych hned nevyplavala nahoru, to bylo komplikované,“ vzpomínala Soňa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám