Hlavní obsah
Článek

Stejně jako manželé Klusovi se i Veronika Kašáková zapojila do projektu reportérky Lucie Špakové Odvážlivci.cz, který má pomoci lidem, aby se dokázali rozhodovat o svém životě a nebáli se změn. Sama modelka, která vyrostla v dětském domově a nyní se věnuje aktivitám spojeným s pomocí právě dětem jako ona, je pro ty méně odvážné zářným příkladem.

I Veronika věnovala putovní talisman, v jejím případě je to plaketa s číslem 9, jejím číslem v první soutěži krásy, které se účastnila, což byla Miss Junior. "Bylo to před dvanácti lety a ze soutěže mě vyhodili. Ne, že bych byla ošklivá, ale nelíbilo se jim tetování na břiše, které jsem si před tím nechala udělat. Ale nevzdala jsem to a asi třikrát jsem šla na další castingy, než jsem se dostala do finále České Miss," vyprávěla nám Veronika.

Tetování, kvůli kterému neprošla do své první soutěže krásy, si Verča nechává odstranit. "I když vlastně bylo dvojnásobně osudové, protože když to vyšlo v médiích, našla jsem rodinu ze strany matky. Takže to bylo víc než o té soutěži, protože jsem našla spřízněnou duši a rodinu. Vím, že je zvláštní, že si ho odstraňuju, když to mám takhle propojené. Ale přestalo se mi líbit, byla jsem na to naštvaná a přišla jsem i o pracovní nabídky, protože si víc brali modelky, které nebyly pokreslené," vysvětlila.

Na tetování jako takové ale nezanevřela. "Mám další dvě a jsem objednaná na třetí. Tetování mám ráda, ale tentokrát už zvažuju, kam si ho nechám udělat a jak velké. Takže mám malinká symbolická a na místě, kde je možná neuvidíte ani v plavkách," uzavřela Veronika.

Reklama

Další články

Načítám