Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Konec laciné autokosmetiky v Čechách! Špičková autokosmetika od německé firmy KOCH Chemie GmbH se usadila na našem trhu a láká stále více tuzemských řidičů.

Výrobci luxusních limuzín, průmyslové provozy i automyčky

Více

Komerční sdělení

Mycí přípravky od KOCH Chemie GmbH využívají pro své vozy výrobci nejprestižnějších automobilů. Spolupracujeme se značkami Mercedes, BMW, Volkswagen nebo Porsche. Důvodem je nejen zaručená kvalita a neustálé inovace vlastních produktů, ale také intenzivní spolupráce s firmami zabývajícími se čištěním vozidel a předními automobilkami. Na perfektní výsledky při mytí aut dnes slyší desítky autosalonů, mycích center nebo mycích linek u nás.

Čištění exteriérů, interiérů a nano technologie

Více

Komerční sdělení

Mezi produkty KOCH Chemie najdete špičkové šampony k ručnímu mytí, čističe ráfků či odstraňovače hmyzu a dalších nečistot ze skla a karoserie. Jednou z hlavních předností prémiových autošamponů je nano konzervace – přípravky ochrání exteriér před agresivními vlivy prostředí a zajistí mu dlouhodobý lesk. Široký sortiment zahrnuje i prostředky k ošetření kožených sedaček, volantů a hladkých ploch interiérů. Všechny produkty mají vysokou schopnost ředitelnosti. Znamená to, že po naředění výrazně klesne cena, ale kvalita zůstává nadstandardně vysoká. To se vám vyplatí hlavně při odběru většího balení čistících prostředků.

Certifikace jako důkaz pro zákazníky

Více

Komerční sdělení

Ve firmě eko GRADO se věnujeme distribuci kvalitní autokosmetiky KOCH Chemie na český trh. Pracujeme na tom, aby naši zaměstnanci a zákazníci měli co nejvíc relevantních informací ke správné péči o automobily. Po předchozí domluvě vám rádi poskytneme školení na leštění vašich vozů. Každé školení je zakončeno předáním certifikátu a je možné jej absolvovat kdekoliv v České republice, třeba i ve vašem autosalónu či mycím zařízení. Stačí napsat nebo zavolat. Budeme se těšit!

Další články

Načítám