Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Top Staru na Primě Petr Vágner během extrémního závodu utrpěl zranění. Tentokrát to odnesla hlava. Vágner zveřejnil snímek, na kterém má na zadní levé straně hlavy krvavý šrám. Naštěstí už má nejhorší za sebou. Jako jediný Čech se zúčastnil extrémního závodu Spartan Race v Austrálii.

"Po dlouhé době jsem si sáhl na dno,“ přiznal Vágner po doběhnutí do cíle. Do závodu nastoupil s virózou. Na aklimatizaci do závodů měl pouze den. "Do toho jsem prodělal chřipku a značnou únavu. Ze Sydney jsme museli ještě urazit dalších osmdesát kilometrů do Pictonu, do místa závodů,“ prozradil Vágner.

První závod byl v sobotu. Super Open, trasa dlouhá okolo patnácti kilometrů, ve skupině 1300 závodníků, jsem skončil na čtyřicátém místě. Následoval hodinu poté druhý Sprint Open, kdy šlo o trasu s překážkami dlouhou osm kilometrů, účastnilo se 1200 závodníků, mezi nimiž jsem skončil na 740. místě, někde v polovině skupiny,“ dodal moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám