Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro už je podle kalendáře tady a za chvíli to pochopí i příroda. Nalaďte se na roční období s novým spodním prádlem! Vybírat můžete z barevných i něžných kousků, ve kterých se budete nejen skvěle cítit, ale taky vypadat. Přinášíme nejčerstvější trendy pro jarní sezónu.

Nádherně tvarovaná ňadra ve svěží tyrkysové

Více

Komerční sdělení

Jarní svěžest si užijete s podprsenkou Freya Fancies, která se výborně hodí pro bohatý dekolt. Košíčky bez bočních kostic zařídí maximální pohodlí a zároveň se postarají o dokonalý tvar ňader. Eleganci podprsence propůjčuje jemná krajka spolu s něžnou mašličkou. Zapínání na jeden háček je doplněné módními strappy pásky, které vládnou letošním trendům u spodního prádla i plavek.

Rozkveťte do krásy

Více

Komerční sdělení

Podprsenka Karima Vás přenese na voňavou louku. Její jemný květinový vzor a průhledný lem z ní dělají perfektní jarní kousek. Díky košíčkům šitým ve tvaru písmene T krásně zakulatí ňadra. Tento model si užijí i ženy s plnějším dekoltem, pro které má Karima ve větších velikostech hned tři háčky místo klasických dvou. A mašlička s drobným přívěskem dodá ten pravý romantický nádech.

Dovolte si pestré vzory

Více

Komerční sdělení

Máte ráda hravost a zároveň si potrpíte na eleganci? Pak je pro Vás polovyztužená podprsenka Petra ta pravá! O jarní náladu se postará spodní, vyztužená část košíčků s motivem květin. Eleganci zajistí průhledný vyšívaný tyl. Podprsenka je prodyšná, přesně sedí a skvěle se nosí. Pokud navíc patříte mezi ženy s plnějšími tvary, můžete u větších velikostí počítat s širšími ramínky a zapínáním na tři háčky.

Zdravé, svůdné a pohodlné

Více

Komerční sdělení

Tyto kalhotky v pastelových barvách mají 70% podíl bambusového vlákna. Bambus je extrémně prodyšný a má antibakteriální i antistatické účinky. Díky tomu jsou kalhotky maximálně pohodlné a zároveň pomáhají předcházet zdravotním nepříjemnostem. Klasický tvar a elastický zesílený pas zajistí, že bezvadně drží. Ani nebudete vědět, že je máte na sobě. Tak skvělé jsou!

Noční košilka pro královský pocit

Více

Komerční sdělení

Vklouzněte každý večer do hedvábně jemného saténu a budete se cítit jako královna. Přesně k tomu je totiž stvořená noční košilka Royal Ascot. Bohatý motiv květin, krajka lemující ramínka a propracované detaily propůjčují košilce eleganci a výjimečnost. Nevyztužené trojúhelníkové košíčky a “ačkový” střih z ní zase dělají pohodlný, ale přitom stále svůdný kousek oblečení. Takový, ve kterém budete chtít každý večer usínat.

Další články

Načítám