Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pražské Jezulátko je na Filipínách nesmírně populární. Český malíř nyní dostal příležitost vytvořit stříbrnou plaketu a grafiku pro nový projekt v Asii. Výběr navazuje na malířovo úspěšné dílo nazvané Poslední večeře Páně.

Unikátní mezinárodní projekt

Více

Komerční sdělení

Projekt vzniká v česko-vietnamské spolupráci s módním domem Parity Fashion a je určen pro trh na Filipínách. Navazuje na unikátní soubor kreseb a stříbrných plaket s titulem Poslední večeře Páně, kde se autor věnoval duchovnímu rozměru samotné Poslední večeře, i osobnostem jednotlivých apoštolů. Nyní toto úžasné dílo vychází i České republice v limitované edici ve formě dárkových kazet v rámci projektu MPM Moments.

Poslední večeře Páně jako unikátní dárek pro vaše blízké

Více

Komerční sdělení

Uhrančivé spojení ikonografických maleb se stříbrnými plaketami zobrazujícími Ježíše Krista a jeho následovníky není určeno pouze sběratelům a milovníkům umění. Může být i krásným dárkem a unikátní upomínkou křtu, biřmování, svatby, promoce či významného životního jubilea. Každá ze 16 unikátních stříbrných plaket je usazena do boxu s reprodukcí malby akademického malíře Františka Zálabského. Součástí krásného dárkového balení je i doprovodné slovo autora, brožura a stojánek. Exkluzivita celého díla je navíc podtržena pouze limitovaným počtem kusů, ve kterém je vydána. „Věřím, že kdykoliv se na stříbrnou plaketu podíváte, povznese se Váš duch do výšin, ze kterých se každé Vaše trápení a starost umenší,“ říká malíř a autor olejomalby Poslední večeře Páně, jež se stala základním stavebním prvkem tohoto projektu.

Nádherné duchovní šperky od Františka Zálabského

Více

Komerční sdělení

Akademický malíř František Zálabský se též podílel společně s českou šperkařskou značkou MOSHNA na tvorbě nové kolekce šperků s duchovní a křesťanskou tématikou. Stříbrné přívěsky na řetízku nesou motivy například Madony, Ježíše Krista, andělů či Jezulátka. Jemné zdobení a detailní zpracování z nich činí decentní šperk pro běžné nošení i významné události. Přívěsky jsou vhodné i jako dárek při narození dítěte, křtu či biřmování. Nová kolekce je symbolicky představena na Velikonoce, které jsou pro nás křesťany nejvýznamnějším svátkem v roce. „Šperk s duchovním motivem vždy v dějinách chránil před zlem a přinášel svému nositeli štěstí a zdraví. Moc bych si přál, aby i naše nové šperky přinášely ochranu a štěstí svým majitelům i v dnešní uspěchané době,“ říká František Zálabský, spoluautor. Všechny šperky i stříbrné plakety byly vyrobeny v České republice z kvalitního stříbra bez alergenů či škodlivých látek.

České stříbrné šperky špičkové kvality

Více

Komerční sdělení

Výroba unikátních stříbrných plaket i křesťanských šperků byla svěřena českým šperkařům značky MOSHNA, jejichž jméno je na českém i zahraničním trhu stále populárnější. Užijte si i vy špičkový design a kvalitu českých šperků MOSHNA, založenou na pečlivém zpracování každého detailu a využití kvalitního stříbra 925/1000, které zaručí dostatečnou pevnost a odolnost jemného šperku. Ochranná vrstva rhodia na povrchu se u vybraných šperků postará o to, aby vám vaše oblíbené kousky vydržely co nejdéle třpytivé a krásné a zároveň chránily vaše zdraví před alergickou reakcí. Vyberte si svůj oblíbený šperk a udělejte radost sobě nebo svým blízkým.

Další články

Načítám